ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 Νοέ, 11:00-14:00 (M2)
ΤΙΜΗ: 45€
Ρενέ Βαρουτσή, υπεύθυνη των μαθημάτων μαγειρικής και επιμελήτρια του βιβλίου Στην Κουζίνα της Πύρνας
Σε αυτό το μάθημα, η Ρενέ Βαρουτσή θα παρουσιάσει ένα χειμωνιάτικο εορταστικό menu, μια που πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες του Δεκεμβρίου!
Veloute φινόκιο και σελινόριζα
Boeuf bourgignon: μοσχάρι μαριναρισμένο σε κόκκινο κρασί και σιγομαγειρεμένο με μανιτάρια, καρότα, κρεμμυδάκια
Γλυκό έκπληξη!
Μετά το μάθημα ακολουθεί γευσιγνωσία και συζήτηση με ένα ποτήρι κρασί!
ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συντονίζει η Αργυρώ Μαντόγλου, Συγγραφέας – Μεταφράστρια
Δημήτρης Λυβάνιος, Επίκουρος Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια νεοελληνικής φιλολογίας, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πεζογράφος
Marta Silvia Dios Sanz, Υποψήφια διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας Παν/μίου Πελοποννήσου, Μεταφράστρια
Συντονίζει η Ελεάννα Μαρτίνου, Εικαστικός, Υπ. Δρ. Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών
Αντωνία Τριχοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στην Έδρα «Ιατρικές Επιστήμες: Επιδημιολογία και Δημόσια Υγεία»
Ρενέ Βαρουτσή, υπεύθυνη των μαθημάτων μαγειρικής και επιμελήτρια του βιβλίου Στην Κουζίνα της Πύρνας
Ελευθερία Ντεκώ, lighting designer
Θα μας ξεναγήσει η επιμελήτρια της έκθεσης Νίκη Δάφνη.
Συντονίζει η Αργυρώ Μαντόγλου, Συγγραφέας – Μεταφράστρια
Δημήτρης Λυβάνιος, Επίκουρος Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Αγγέλα Καστρινάκη, Καθηγήτρια νεοελληνικής φιλολογίας, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πεζογράφος
Marta Silvia Dios Sanz, Υποψήφια διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας Παν/μίου Πελοποννήσου, Μεταφράστρια
Συντονίζει η Ελεάννα Μαρτίνου, Εικαστικός, Υπ. Δρ. Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών
Αντωνία Τριχοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών στην Έδρα «Ιατρικές Επιστήμες: Επιδημιολογία και Δημόσια Υγεία»
Ρενέ Βαρουτσή, υπεύθυνη των μαθημάτων μαγειρικής και επιμελήτρια του βιβλίου Στην Κουζίνα της Πύρνας
Ελευθερία Ντεκώ, lighting designer
Θα μας ξεναγήσει η επιμελήτρια της έκθεσης Νίκη Δάφνη.